duminică, 24 august 2014

Mesajul zilei-25.08.2014



Mesajul zilei-25.08.2014
Archangel Raguel-Relationship Harmony/Armonie relationala
Arhanghelul Raguel-Noi ingerii deschidem inimile tuturor celor implicati. Argumentele si conflictele sunt rezolvate chiar acum.
Rugaciunile tale pentru pace au fost ascultate si conflicetele din viata ta isi gasesc rezolvarea. Imagineaza-te pe tine si toti cei implicati ca fiind cooperativi si deschisi la nivel mental si sufletesc, chiar daca sti ca anumite persoane nu sunt asa. Ai incredere in ghidarea divina pe care o primesti. Schimbarile nu sunt confortabile dar sunt de multe ori necesare. Roaga-te lui Dumnezeu si ingerilor sa te ajute si sa medieze in toate relatiile pe care le-ai format. Este necesar sa sti ca toate relatiile pe care le formezi mai devreme sau mai tarziu aduc binecuvantari „deghizate” si mai ales lectii prin care toti trebuie sa trecem si sa invatam din ele.
Arhanghelul Raguel-Numele sau inseamna „Prietenul lui Dumnezeu”, si principala sa misiune este aduca pace si armonie in toate relatiile noastre. El are puterea de a media si rezolva conflictele si mai este cunoscut si ca Arhanghelul Dreptatii si Justitiei. Daca va aflati intr-o disputa, chemati-l pe Raguel alaturi de voi ca mediator. Raguel va veni cu o idee creativa de rezolvare a conflictelor si de armonizare a relatiilor.
O saptamana plina de iubire si pace va doresc!
Multe, multe binecuvantari angelice!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu