vineri, 1 august 2014

Mesajul zilei-02.08.2014

Cartile pentru astazi au fost extrase din Mary Queen of the Angels de Doreen Virtue
Aceste carti sunt-Action, Present Moment si Mother

Action-Astazi imi reiau prioritatile pe care le-am amanat.Fecioara Maria ne spune cu delicatetea unei mame ca uneori este nevoie sa facem anumite lucruri pentru ca rugaciunile noastre sa fie ascultate. Acesta este si cazul tau, a situatiei tale prezente, pentru ca ai amanat o activitate ce trebuia rezolvata.Fecioara Maria este foarte intelegatoare si stie ca ai multe responsabilitati, ce iti cer timp si energie. Chiar si asa este nevoie de implicare din partea ta altfel lucrurile vor stagna. Cere ingerilor si Feciorei Maria sa iti dea motivatia si energia necesara sa iti realizezi telurile.

Present Moment-Aceasta carte a aparut acum pentru a ne aduce aminte sa ne focaliam pe momentul prezent. Ati avut momente in care v-au aparut in minte amintiri si scene din trecut? Daca da, acesta este un semnal ca pierdeti contactul cu prezentul. Focalizati-va pe momentul prezent si bucurati-va de fiecare moment.

Mother-Acesta situatie se centreaza si are ca radacina relatia voastra cu mama. Poate aveti unele intrebari referitoare la trecutul sau la modul in care mama voastra a trait. Fecioara Maria ne spune sa renuntam a mai judeca, sa iertam si sa privim totul cu compasiune. Indiferent ce probleme aveti cu mama voastra, nu uitati sa cereti ajutor fiintelor de lumina si Sfintei Fecioare Maria.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu