vineri, 22 august 2014

Chemarea ingerilor in viata voastra



Aveti ingeri pazitori cu voi chiar acum. Acesti ingeri sunt fiinte pure de lumina in care puteti avea deplina incredere si care va pot ajuta in fiecare aspect al vietii voastre. Cuvantul inger inseamna „mesager al lui Dumnezeu”. Ingerii sunt responsabili de schimbul de mesaje dintre Dumnezeu si noi, asemenea unor postasi ceresti. Ei iubesc pe toata lumea neconditionat. Ingerii se concentreaza doar asupra divinitatii si potentialului nostru. Desi ingerii si Dumnezeu stiu de ce avem nevoie, ei nu pot interveni daca noi nu le cerem acest lucru. Ei respecta vointa nostra si nu vor interveni decat daca sunt chemati. 


Exista mai multe feluri prin care putem sa cerem ajutor ingerilor:

  •  Spuneti cu voce tare-cereti ingerilor si lui Dumnezeu sa va ajute si aveti incredere in planul divin.

  •    Ganditi-va la ingeri si cereti-le cu vocea mintii sa va ajute. Ei  va aud rugamintea si vor raspunde in cel mai bun mod pentru voi si situatia data.

  •  Scrieti o scrisoare adresata ingerilor in care sa le vorbiti deschis despre voi si despre dorintele voastre. 
  •   Imaginati-va ca ingerii sunt langa voi si ca ei transmit lumina divina asupra voastra, a familiei si casei voastre.

  • Multumiti-le ingerilor pentru ajutorul acordat.

 Cuvintele pe care le folositi in timpul rugacinii nu sunt importante, deoarece  ingerii raspund „rugaciunii inimii”. Ei privesc in sufletul nostru si vad adevaratele dorinte, sentimente si trairi.
Indiferent de ce alegem sa facem in viata, ingerii nu ne parasesc niciodata. Ingerii pazitori sunt protectori si ghizi, asigurandu-se ca noi suntem sanatosi, veseli si protejati.
De fiecare data cand Dumnezeu se gandeste la dragoste, un alt inger este creat. Acest lucru inseamna ca exista suficienti ingeri pentru toata lumea.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu