miercuri, 27 august 2014

Angelitul



·         Culoare-albastru si alb
·         Aspect-piatra opaca, adesea mamorata
·         Frecventa-Usor de gasit
·         Ocurente-Marea Bristanie, Egipt, Polonia, Mexic, Peru

Caracteristici:

Angelitul este una dintre „pietrele constiintei”, ale Noii Ere. Reprezinta pacea si fraternitatea. Cum sugereaza si numele sau, angelitul faciliteaza contactul constient cu taramul angelic. Intareste comunicarea telepatica si favorizeaza calatoriile extracorporale, mentinand contactul cu realitatea cotidiana. Piatra puternica pentru vindecatori deoarece mareste armonia si intareste perceptia. Protejeaza mediul inconjurator sau corpul, in special sub forma de elixir.
In plan psihologic, angelitul ajuta la afirmarea propriului adevar, oricare ar fi acesta. Starneste mai multa compasiune si determina acceptarea a ceea ce nu se poate schimba. Atenueaza durerea psihica si neutralizeaza cruzimea. In plan mental, angelitul ajuta la o mai buna intelegere a astrologiei si matematicii. Se spune ca aceasta piatra faciliteaza contactul telepatic. In plan spiritual, angelitul este plin de compasiune. Transmuta durerea si necazul in implinire si vindecare, deschizand calea spre inspiratia spirituala. Creeaza un sentiment profund de pasce si liniste. Angelitul favorizeaza  conectarea la constiinta universala, mareste vigilenta , faciliteaza procesul de renastere, stimuleaza vindecarea si activeaza chenneling-ul psihic.

Efecte tamaduitoare:

Asezat pe picioare, deblocheaza meridianele si caile energetice. In rezonanta cu gatul, calmeaza inflamatia si echilibreaza tiroida si paratiroida. Aceasta piatra linistitoare vindeca tesuturile si vasele sanguine, echilibreaza fluidele corporale si are si actiune diuretica.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu