vineri, 22 august 2014

Ingerii pazitori ai naturii



Orice fiinta vie are ingeri pazitori, inclusiv florile, plantele, copacii, pasarile si animalele. Exista multe feluri de fiinte in imparatia spiritelor elementare sau ai ingerilor naturii. Acestea cuprind creaturi considerate mitice, cum sunt spiridusii, elfii, gnomii, zanele si spiritele copacilor.
Atunci cand ne deschidem perceptia clarvazatoare, aflam ca aceste fiinte exista cu adevarat. Tot ce trebuie sa faceti este sa va plimbati prin natura si sa le chemati in gand. Foarte important e sa aveti o atitudine pozitiva fata de ele, deoarece ele sunt precaute cu oamenii inselatori, agresivi, in stare de ebrievate sau infumurati. Aeste fiinte sunt placut surprinse de oamenii care protejeaza si pastreaza echilibrul ecologic.


Zanele sunt spirite elementare implicate in primul rand in vindecarea oamenilor.Ele sunt asemenea unor „zurgalai de argint”, sunt fiinte minuscule care seamana cu oamenii, dar au aripi de fluture sau de libelula. Ele zboara din floare in floare si pot si observate ca licurici sau mici luminite albe. Zanele ne ajuta sa eliminam gandurile si energiile negative pe care le putem absorbi de la alte persoane sau chiar sa fie consecinta propriilor noastre ingrijorari. Cand va plimbati si va relaxati in natura, cereti zanelor sa va inconjoare cu lumina si cu iubirea lor. Ele vor lua de la noi negativitatea si ne vor aduce binadispozitie. Cele mai multe zane se afla in jurul florilor si in zone mai putin populate. Florile pe care le aveti acasa in ghiveci au si ele zanele lor. Acesta este unul din motivele pentru care e sanatos sa aveti un ghiveci deasupra patului. Zanele pot lua legatura cu voi mai usor, in timpul somnului si va pot ajuta sa va odihniti si sa va relaxati in timpul noptii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu