duminică, 3 august 2014

Mesajul zilei-04.08.2014



Astazi am ales sa folosesc setul de carti oracol  Angel Therapy Oracle Cards de Doreen Virtue.
Crown Chakra- ne transmite sa fim atenti la ideile pe care le primim, pentru ca ele reprezinta adevarate mesaje divine venite ca raspuns la rugaciunile noastre. Ingerii va spun sa aveti incredere in ideile voastre, ele fiind raspunsuri „deghizate” la grijile, problemele noastre. Chakrele sunt sapte la numar si sunt dispuse de-a lungul coloanei vertebrale. Pentru buna functionare a intregului organism, este bine ca din cand in cand sa purificam aceste chakre. Chakra crestetului sau Sahasrara, este localizata putin deasupra crestetului capului si ii se mai spune si chakra intelegerii, a intuitiei pure. Aceasta chakra ne arata legatura noastra cu Tatal nostru din ceruri si cum intregul Univers.
Daca aceasta chakra nu functioneaza cum trebuie, pot aparea incapacitatea de a avea încredere în viaţă, probleme cu altruismul, incapacitate de a vedea viaţa dintr-o perspectiva mai largă, absenţa credinţei, lipsa inspiraţiei, pierderea liberului arbitru, incapacitate de a lua decizii, derută, imposibilitate de adaptare.
Daca aceasta chakra este dezvoltata cum trebuie, cel mai mare dar al omului este intuitia si clarviziunea.
Ce putem face?
·         Il putem chema pe Arhanghelul Uriel in ajutor. Numele acestui Arhanghel inseamna lumina divina si este ingerul invataturii si al intelepciunii.
·         Putem sa purtam in aceasta zi culoarea violet sau alb
·         Putem asculta o meditatie de echilibrare a acestei chakre si putem in acest timp sa vizualizam cu ochii mintii culoarea violet deasupra capului.
Rugaciune: Sfinte Arhanghele Uriel, te chem acum in ajutor si iti  cer sa imi echilibrezi energia la nivelul chakrei crestetului. Iti cer sa ma ajuti sa am incredere in mine si in ceea ce vad cu ochii mintii mele. Ajuta-ma sa stiu ca aceste mesaje sunt trimise din ceruri si sunt raspunsul la rugaciunile mele. Multumesc! Amin


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu