miercuri, 7 august 2013

Piatra Lunii-Moonstone


Despre Piatra Lunii se spune ca e o piatra cu conotatii mistice, fiind foarte populara in India, unde este o piatra magica. De asemenea, piatra lunii era apreciata si la romani, si la greci. Romanii credeau ca Piatra Lunii a luat nastere in mod magic din lumina Lunii, existand bijuterii cu aceasta gema inca din anul 100 d.Hr.

In tarile arabe, femeile poarta piatra lunii ca simbol al fertilitatii.

Piatra Lunii este o piatra tipic feminina, o piatra a norocului, a emotiilor si a dorintelor implinite.

Piatra Lunii este o piatra a dragostei si se crede ca aduce iubirea celui/celei care o poarta. Se spune ca, daca oferi piatra lunii iubitului/iubitei, cand e luna plina, veti avea intotdeauna pasiune unul pentru celalalt. Se considera ca Piatra Lunii reuneste iubitii care s-au certat.

Piatra Lunii este foarte apreciata fiindca aduce noroc, ajuta la dezvoltarea intuitiei, inspiratiei, aduce succes in dragoste si afaceri si ofera protectie pe pamant si apa celui/celei care o poarta.

Piatra Lunii stimuleaza functionarea glandei pineale, echilibrand ciclurile hormonale interne cu ritmul naturii.

Piatra lunii este asociata cu zeita Diana. O legenda spune ca daca ii cumperi persoanei iubite o piatra a lunii, te vei indragosti pentru totdeauna de ea.

Proprietatile cele mai cunoscute pe care le detine piatra lunii,
dat fiind faptul ca are o energie yin, feminina, sunt de vindecare, cum ar fi:
- echilibrul psihic sau hormonal,
- vindecare spirituala, care poate rezolva cel mai bine problemele la femei, menstruatia, menopauza, sterilitatea, etc.
- vindecare emotionala, care in schimb alina depresia, tristetea si sentimentele albastre.Cei care practica metoda de vindecare prin cristale, cristaloterapia, afirma ca piatra lunii are cel mai puternic efect in momentele de luna plina.

Gabriel este Arhanghelul Lunii si al elementului Apa. Numele Lui inseamna " Puterea lui Dumnezeu" si poate aparea fie ca barbat sau femeie. Gabriel guverneaza Vestul, toamna si ziua de luni. Culorile sale sunt argintiul, albul, albastrul deschis iar floarea sa este Crinul ce inseamna puritatea sufletului si onestitatea.Cristalele care ne ajuta sa comunicam cu acest minunat inger sunt Piatra Lunii, Aquamarinul si Selenitul.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu