joi, 15 august 2013

Adormirea Maicii Domnului

Astazi 15 august dupa cum stim se serbeaza Adormirea Maicii Domunului, o sarbatoare deosebit de importanta pentru noi crestinii.  Astazi Maria, Maica Domnului este incoronata in cer de catre ingeri si laudata ca o adevarata regina a lumii. De astazi ea devine mama noastra a tuturora, maica ce ne ofera grabnic ajutor ce ne invata si ne indeamna sa avem rabdare si speranta, caci pentru Dumnezeu nimic nu este cu neputinta. Sa o ladam si noi pe Mama Nostra si mereu sa o chemam in rugaciunile noastre.
Bucură-te Marie, cea plină de har, Domnul este cu tine, binecuvantată eşti tu intre femei, şi binecuvantat este rodul trupului tău Isus.
Sfantă Marie, Maica lui Dumnezeu, roagă-te pentru noi păcătoşii, acum şi in ceasul morţii noastre. Amin

 Bucură-te Regină, maica milei, viaţa, mangaierea şi nădejdea noastră, Bucură-te. Către tine strigăm surghiuniţi fii ai Evei. Către tine suspinăm, gemand şi plangand in această vale de lacrimi. Aşadar, mijlocitoarea noastră, intoarce spre noi ochii tăi cei milostivi şi după surghiunul acesta, arata-ni-l nouă pe Isus, binecuvantat rod al trupului tău. O milostivă, o blandă, o dulce Fecioară Maria.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu