luni, 5 august 2013

Etalarea cu trei carti-05,06,07 august 2013

Am decis  sa realizez o etalare cu trei carti pentru primele trei zile ale saptamanii ce tocmai a debutat.
Am folosit Cartile Oracol-Magical Messages from the fairies  Oracle Cards de Doreen Virtue.
Ce ne rezerva primele trei zile ale saptamanii viitoare?


 Luni :Do some research- Cerceteaza
Aeasta carte ne supune ca noi incercam sa luam o decizie fara sa o gandim prea mult.Mesajul zanelor este sa petrecem mai mult timp gandindu-ne la ce trebuie sa facem si eventual sa ne rugam pentru un raspuns.Zanele ne mai spun sa ne folosim intuitia, sa vorbim cu alte persoane, sa le cerem sfatul si sa fin atenti la visele noastre.
Marti:Your desire is within reach-Dorinta ta se implineste
Zanele ne spun ca aceasta carte este un simbol- o dorinta se indeplineste. Trebuie sa avem rabdare  caci sunt anumiti factori care lucreaza in spatele scenei pentru noi. In acesta perioada este bine sa gandim pozitiv, sa lucram cu afirmatii vindecatoare si sa mergem in natura pentru a ne relaxa si linisti dupa o zi grea.
Miercuri-Primavara
Aceasta carte ne vorbeste despre noi incepuri, cum ar fi : un nou proiect, un nou loc de munca, o nastere etc. Zanele ne spun ca miercuri este o zi favorabila noilor incepuri. Dupa cum  ne arata  si  mica zana din carte  este foarte bine ca in acesta zi sa ne inconjuram de flori, de mirosul lor discret si relaxant- o mica vizita in natura sau la florarie :).

O saptamana cat mai frumoasa !
Angel Blessings everyone!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu