luni, 28 iulie 2014

Mesajul zilei-28.07.2014-Sfanta Dymphna si Duhul Sfant

Astazi am ales setul de carti oracol-Saints and Angels Oracle Cards de Doreen Virtue
Cele doua carti sunt Peaceful-The Holy Spirit si Saint Dymphna

Duhul Sfant este cu tine si te ajuta in probleme tale.Conecteaza-te cu el cautand dragostea nemarginita din sufletul tau.Aceasta cautare poate presupune timp petrecut in singuratate sau meditand. Ramai linistit stiind ca Duhul Sfant este prezent in inima tuturor celor de langa tine si ca el vegheaza asupra ta. Este nevoie de multa compasiune pentru a vedea si tine cont si de punctul de vedere al celuilalt. Iertarea este cheia ce deschide inimile tuturor si compasiunea materialul pretios in care e invaluita.Da voie Duhului Sfant sa te calauzeasca si nu iti mai face griji inutile.
 Sfanta Dymphna ne vorbeste despre sentimente si ne spune ca este in regula sa admitem ceea ce simtim. Ea este patroana celor cu probleme mintale  si emotionale.Mesajul ei se centreaza pe  sentimente, pe emotii si pe grijile si gandurile noastre negative. Ea ne spune sa ne ascultam sentimentele pentru ca ele sunt mesaje de la Dumnezeu, chiar daca ceilalti nu sunt de acord cu ele.


 Potrivit legendei, Sfanta Dymphna (sau Dimpna) a fost fiica unui rege irlandez din secolul al VII-lea. Ea a fugit impreuna cu preotul ei la Geel, in Belgia, pentru a scapa de porunca tatalui ei pagan de a se casatori cu el, intr-o uniune incestuoasa. A fost ajunsa din urma de catre tatal ei, care i-a ucis atat pe ea , cat si pe preot. Sfanta Dymphna a devenit cunoscuta drept patroana a nebuniei, timp de secole bolnavii mentali fiind adusi spre vindecare la moastele ei din Geel. In zilele noastre, la Geel exista un mare sanatoriu pentru cei bolnavi psihic, cunoscut pentru metoda ca pacientii sa fie gazduiti, contra cost, in casele localnicilor. Pe 15 mai, are loc o slujba speciala, iar o procesiune religioasa strabate strazile purtand o piatra adusa de la presupusul mormant al Sfintei Dimphna.



Sf. Dimfina, tanara si frumoasa, inocenta si pura, ajuta-ma sa imit iubirea ta pentru puritate (curatie). Tu ai ales sa fii martirizata de sabia propriului tata, decat sa consimti la pacat. Da-mi si mie forta si curaj in lupta cu toate ispitele lumesti si dorintele celui rau.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu